注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

桜井和紗kazusaのBLOG

http://t.sina.com.cn/babeka2

 
 
 

日志

 
 

<林海峰是但嗡我愿意>  

2010-01-17 01:40:54|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

哈哈..去睇完林海峰la.真係超搞笑.現場睇d  feel好好.

特別中意睇演唱會之類嘅果種氣氛.

今次係買黃牛.原先捻住 我地又唔係為咗去睇佢個樣.所以坐山頂都冇所謂.

講好價 位置都冇睇就入咗去.

竟然俾我地坐到側邊第一排.肉眼就可以好清楚咁望到佢.

只有幾十米距離.

後尾佢行咗過嚟我地呢邊.原先眼神望去最高嘅位置..再望落黎.

好肯定佢可以見到我地呢個位.哈哈.我傻bb咁本能反應同佢揮手.

再估唔到嘅係.葛文輝都有嚟.哈哈.

佢講d野實在太搞笑了~~唔知係咪我地呢邊笑得太大聲..

佢行咗過嚟望實我地呢度.問"邊個笑得咁大聲!!"話要嚴肅d...仲要望咗好耐..

= =不會是我們吧..哈哈..

今晚真係笑到停唔到了.而且我地睇個場都好爆.

如果佢下年仲肯嚟開.我地一定會去捧場的!!

  评论这张
 
阅读(353)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2016